Stackton Service

Ons team staat klaar om samen met u te zoeken naar een duurzame oplossing voor elke situatie. Wij maken vrijblijvend een voorstel dat bestaat uit een gedetailleerde tekening en een duidelijke offerte. Met onze offerte kan u terecht bij een bouwhandelaar naar keuze om uw bestelling te plaatsen. Een lijst van onze dealers vindt u terug onder "verdelers".

Wat houdt de Stackton service in?

Op basis van de door u aangeleverde gegevens bezorgen wij u een duidelijke uitvoeringstekening met een gedetailleerde offerte. Zowel de uitvoeringstekening als de offerte zijn gratis. Nadat u de uitvoeringstekening heeft ontvangen, heeft u recht op één gratis aanpassing aan de uitvoeringstekening. Voor een volgende wijziging aan het ontwerp wordt € 50 aangerekend.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Best gebruikt u voor de aanvraag de template die u kan downloaden op onze website of bezorgt u ons een schets van de muur die u wenst te bouwen of een gedetailleerd plan van uw tuinarchitect of tuinaannemer. Het is belangrijk de niveau's van het terrein zo juist mogelijk aan te geven. Handig is natuurlijk een paar foto's bij te voegen zodat wij een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van de omgeving waarin de muur gebouwd moet worden. Het is mogelijk om, na afspraak, langs te komen op onze burelen om uw plannen te bespreken met onze tekenares.

Wat mag ik verwachten?

Vooreerst een duidelijke uitvoeringstekening van uw project met daarop een 3D tekening, belangrijke aanzichten met maatvoering en de berekening van al de benodigde Stackton materialen. Op basis van deze tekening bezorgen wij u een berekeningsblad waarop de hoeveelheden en gewichten zijn uitgerekend van de Stackton producten en hun hulpmaterialen: funderingsmateriaal, vulmateriaal, draineerdarm, enz... en een duidelijke offerte waarop u alle materialen terugvindt die nodig zijn om uw muur op te bouwen.

Welke termijnen moet ik in acht nemen?

Onder normale omstandigheden moet u ongeveer 5 werkdagen rekenen om een offerte te ontvangen. De meeste Stacktonproducten zijn uit voorraad leverbaar.

 

 

Vul hieronder het aanvraagformulier in voor uw project!

Aanvraagformulier

Werfadres
Opdrachtgever
Aannemer
Handelaar
Grondkeermuur snede

(Bekijk voorbeeld op pdf)

Grondkeermuur snede
  • Grondniveau te keren grond (A)
  • Grondniveau aansluitende grond (B)
  • Niveau deksteen (C)

Beste bezoeker, jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.